Harjoitteluhaku on nyt auki, ruoka- ja puhtauspalvelualan opiskelija, tule meille harjoitteluun!

Hakulomake

Työsuhde

Miltä työsuhde meillä näyttää?

Pohditko, miltä työsuhde meillä voisi näyttää? Tutustu alta, mistä kulmakivistä työsuhde meillä rakentuu!

Työsopimus

Jokaiseen tehtävään tehdään kirjallinen työsopimus. Suurin osa työsopimuksistamme on toistaiseksi voimassaolevia, mutta meillä on mahdollista työskennellä myös määräaikaisesti esimerkiksi sijaisuuksien tai kesätöiden yhteydessä.

Työaikamuoto

Yleistyöaika, jaksotyöaika vai toimistotyöaika? Noudatettava työaikamuoto riippuu tehtävästä. Tiedon siitä, mitä työaikamuotoa eri tehtävissä noudatetaan, saat aina selville työpaikkailmoituksesta.

Taustaselvitykset

Osa tehtävistämme vaatii taustaselvityksiä, kuten rikosrekisteriotteen tai todistuksen huumausainetestauksesta. Mahdolliset vaatimukset taustaselvityksistä on aina ilmoitettu työpaikkailmoituksessa.

Palkkaus

Tarjoamme kilpailukykyisen palkan ja noudatamme palkkauksessa työehtosopimuksia. Liikelaitoksen henkilöstöä kuuluu sekä kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES), että kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen piiriin. Työehtosopimuksien noudattaminen tarkoittaa muun muassa sitä, että saat peruspalkan lisäksi työkokemukseesi liittyvää työkokemuslisää.

Vuosiloma

Liikelaitoksessa noudatetaan kunta-alan työehtosopimuksia, joka tarkoittaa sitä, että työkokemus kartuttaa lomakertymää. Esimerkiksi 15 työkokemusvuoden jälkeen saat 38 vuosilomapäivää vuodessa.

Vuosiloman pituuteen vaikuttavat täysien lomanmääräytymiskuukausien lukumäärä ja palvelusvuodet.

Työterveyspalvelut

Henkilöstön työterveydestä vastaa Työterveys Helsinki. Työterveyshuoltoon kuuluvat mm. ryhmä- ja yksilökohtaiset ennaltaehkäisevän terveydenhuollon palvelut, erilaiset kuntoutukseen ja työkyvyn ylläpitoon liittyvät palvelut sekä sairaanhoito, joka järjestetään yleislääkäritasoisena.

Henkilöstölle järjestetään myös monipuolista työhyvinvointia edistävää toimintaa (TYHY), josta tiedotetaan säännöllisesti sisäisissä viestimissä.

Heräsikö sinulle kysyttävää työsuhteeseen liittyen?

Ota rekrytointiimme yhteyttä!

Ota yhteyttä

Lue lisää