Harjoitteluhaku on nyt auki, ruoka- ja puhtauspalvelualan opiskelija, tule meille harjoitteluun!

Hakulomake

Kesätyöt

Hei tulevaisuuden osaaja - urapolku meillä voi alkaa monella tapaa!

Kesäinen näkymä Kalliosta Vallilaan.

Kesä kaupungin ruokapalveluissa, luurin päässä tai hoitoalalla – millainen kesätyö sinulle sopisi?


Tarjoamme vuosittain lukuisia kesätyömahdollisuuksia ruoka-, hoiva- ja asiakaspalvelussamme. Julkaisemme kesätyöpaikkoja aina kevään aikana, joten muistathan seurata avoimia kesätyöpaikkojamme säännöllisesti.

Muutakin kuin kesätyö

 • Meillä saat ympärillesi tutkitusti mahtavan työporukan. Sinua odottaa yli 1600 kollegaa eri toimipisteissä ympäri Helsinkiä sekä Vantaalla sijaitsevassa tuotantolaitoksessamme.
 • Myös Helsingin kaupungin monipuoliset henkilöstöedut ovat käytössäsi työsuhteesi alkumetreiltä lähtien. Meillä voit mm. fillaroida kaupunkipyörällä maksutta, harrastaa halvemmalla, kuluttaa kulttuuria kohtuuhintaan tai varata vaikkapa miniloman saareen viikonlopuksi.
 • Kesätyöntekijöille voi avautua kesän jälkeen myös mahdollisuuksia työllistyä meille vakituisiin tai määräaikaisiin tehtäviin, oman kiinnostuksen mukaan!

Tiesitkö, että…

 • Olemme osa Helsingin kaupunkia, Suomen suurinta työnantajaa. Noin 1600 työntekijän porukkaamme mahtuu mm. kokkeja, sairaanhoitajia, ruokapalvelutyöntekijöitä, asiakaspalvelijoita ja lähihoitajia.
 • Kohtaamme päivittäin tuhansia helsinkiläisiä ja työmme vaikuttaa kaupunkilaisten arjen sujuvuuteen monella tapaa. Mahdollistamme päivittäin yli 100 000 ruokailuhetken toteutumisen sekä neuvomme ja autamme kaupunkilaisia yli 250 000 kontaktin verran kuukausittain.
Kolme kaverusta Haagan Rodopuistossa.

Nuorten 16-17-vuotiaiden kesätyöt

Palkkaamme tänäkin kesänä nuoria mm. ruokapalvelujen avustaviin tehtäviin sekä HR- ja viestintätoimintoon. Tämän vuoden nuorten kesätyönhaku on päättynyt.

Katso avoimet nuorten kesätyöpaikat
Ruokapalveluvastaava, lähihoitaja, ja sairaanhoitaja.

Kesätyöpaikat

Palkkaamme myös paljon vuosilomansijaisia joka kesä! Töitä on tarjolla ruokapalveluissa, puhelin- ja hyvinvointipalveluissa, hallinnossa sekä kuljetus- ja matkapalveluissa.

Katso avoimet kesätyöpaikat

kuvat: Maija Astikainen & Marek Sabogal / Helsinki Partners

Olemme vastuullinen kesätyöpaikka

Meille työnantajana on tärkeää toimia vastuullisesti ja tarjota jokaiselle kesätyöntekijällemme reilu ja hyvä kesätyökokemus. Tarjoamme sinulle kunnollisen perehdytyksen, mielekkään työn sekä oikeudenmukaisen ja tasapuolisen kohtelun osana pidettyä työyhteisöämme. Meillä voit luottaa siihen, että saat kirjallisen työsopimuksen sekä kohtuullisen palkkauksen.

#StadillaDuunissa

Vastuullinen kesäduuni -logo

Näin rekrytoimme

 1. 1
  Hae meille kesätöihin!

  Kuulisimme mieluusti sinusta! Tutustu avoimiin kesätyöpaikkoihin ja jätä hakemuksesi sinulle sopivaan tehtävään. Avoimia tehtäviä julkaistaan tammi-helmikuun aikana sekä pitkin kevättä, joten seuraathan avautuvia työpaikkojamme säännöllisesti. Osa kesärekrytoinneistamme toteutetaan anonyymina rekrytointina.

  Toivomme kaikki hakemukset rekrytointijärjestelmämme kautta, johon pääset rekisteröitymään/kirjautumaan ja jättämään hakemuksesi painamalla työpaikkailmoituksen hae paikkaa –painiketta. Saat sähköpostitse automaattisen vahvistusviestin, kun hakemuksesi on vastaanotettu.

 2. 2
  Hakemusten käsittely

  Rekrytoiva esihenkilö käy kaikki saapuneet hakemukset huolellisesti lävitse. Olemme yhteydessä kaikkiin hakijoihin rekrytoinnin etenemisestä joko puhelimitse tai sähköpostitse.

  Muista siis tarkkailla sähköpostiasi ja tarvittaessa tarkista myös sähköpostin roskapostikansio!

 3. 3
  Haastattelut

  Videohaastattelu
  Osassa kesärekrytoinneistamme hyödynnetään videohaastattelua esikarsinnassa. Videohaastattelu sisältää muutamia kysymyksiä, joihin pääset vastaamaan omilla videovastauksillasi.

  Kutsu mahdolliseen videohaastatteluun tulee sähköpostitse ja tyypillisesti vastaamiselle on asetettu aikaraja. Saat tarkemmat ohjeet vastaamiseen kutsun yhteydessä.

  Työhaastattelu
  Rekrytoiva esihenkilö soittaa haastatteluun kutsuttaville. Varsinainen haastattelu voidaan järjestää joko läsnä, etänä tai puhelimitse. Rekrytoiva esihenkilö kertoo haastattelun yksityiskohdista puhelun yhteydessä.

 4. 4
  Sovimmeko toisillemme?

  Rekrytointiprosessin kesto saattaa vaihdella, mutta pyrimme tiedottamaan rekrytoinnin etenemisestä mahdollisimman nopeasti! Kun rekrytointiprosessi on saatu päätökseen, ja valinnat ovat selvillä, on rekrytoiva esihenkilö yhteydessä kaikkiin hakijoihin joko puhelimitse tai sähköpostitse.

  Työn aloitus ja työsopimus
  Mahdollisesta kesätyön aloituksesta, kestosta ja muista yksityiskohdista sovitaan tarkemmin oman esihenkilön kanssa.

  Ensimmäisinä työpäivinä jokainen uusi Palveluskeskuslainen pääsee osallistumaan Palvelukeskus tutuksi -tilaisuuteen. Jokaiselle kesätyöntekijälle laaditaan kirjallinen työsopimus, joka allekirjoitetaan tilaisuuden yhteydessä.

Haasteita hakemisessa?

Rekrytointijärjestelmään liittyvissä kysymyksissä tai ongelmatilanteissa voit lähettää kysymyksesi sähköpostitse osoitteeseen rekryjarjestelmatuki(at)hel.fi.

Mikäli sinulla on kysyttävää työtehtävään, hakemiseen tai mitä tahansa muuta kesätyöhön liittyen, ole rohkeasti yhteydessä! Löydät työpaikkailmoituksesta rekrytoivan esihenkilön yhteystiedot tai tarvittaessa voit olla yhteydessä rekrytointiimme täällä.


Kuulostaako sinun työpaikaltasi? Katso avoimet työpaikat

#Palvelukeskushelsinki #parastayhdessä #stadilladuunissa #koulusafkaahelsingissa