Harjoitteluhaku on nyt auki, ruoka- ja puhtauspalvelualan opiskelija, tule meille harjoitteluun!

Hakulomake

Osaamisen kehittäminen ja urakehitys

1400 työkaveria, 1400 erilaista polkua

Motivoituneet ja osaavat työntekijät ovat tärkein voimavaramme sekä edellytys menestymisellemme. Ilman ammattitaitoista henkilöstöä emme kykenisi tuottamaan asiakkaillemme, kaupunkilaisille, arvokkaita palveluita vuoden jokaisena päivänä.

Alati muuttuvassa maailmassa ei enää riitä, että osaaminen on kerran hankittu. Osaamispääomaa tulee kehittää ennakoivasti ja suunnitelmallisesti vastaamaan työelämän muuntuvia tarpeita. Jokainen työntekijä on itse oman osaamisen kehittämisen tärkein päähenkilö.

Ota seuraava askeleesi meillä

Haussa oma polku, jolla kasvaa ylös ja sivulle? Meillä pääset kehittymään monella tapaa.

Työnantajana me ohjaamme osaamistasi liiketoiminnan tarpeiden pohjalta sekä tarjoamme erilaisia mahdollisuuksia ja keinoja osaamisen kehittämiseen.

Meillä osaamista kehitetään muutoinkin kuin osallistumalla ajankohtaisiin valmennuksiin. Työpaikka itsessään on jo monipuolinen oppimisympäristö.

Lähtökohtamme on, että valta osa (70 %) oppimisesta tapahtuu työssä oppimalla sekä toisilta työyhteisön jäseniltä oppimalla (20 %). Perinteisen kouluttautumisen osuus on noin 10 % oppimisesta.

Kattava koulutustarjonta

Palvelukeskuksen omien valmennusten rinnalla käytössäsi ovat Helsingin kaupungin henkilöstön laaja koulutustarjonta sekä ulkoisten koulutusten tarjoajien järjestämät koulutukset henkilökohtaisen kehittymissuunnitelmasi mukaisesti.

Lisäksi meillä on etenkin ruokapalveluiden puolella pitkä perinne oppisopimuksella työn ohessa kouluttautumisesta ja omaa työtehtävää tukevan ammatillisen tutkinnon suorittamisesta. Esihenkilöillämme on myös hyvä mahdollisuus johtamista ja esihenkilötyötä tukevien ammatillisten tutkintojen suorittamiseen.


Kuulostaako sinun työpaikaltasi? katso avoimet työpaikat

#Palvelukeskushelsinki #parastayhdessä #stadilladuunissa