Haku oppisopimuskoulutukseen ja harjoittelupaikkoihin käynnistyy jälleen elokuussa 2024! Voit sillä välin tutustua oppisopimuskoulutus -sivustoomme ja avoimiin työpaikkoihimme.

Lue lisää oppisopimuskoulutuksesta.

Opiskelijalle

Hei tulevaisuuden osaaja - urapolku meillä voi alkaa monella tapaa!

Hei opiskelija! Tiesitkö, että…

Urapolkusi ei tarvitse alkaa vasta työsuhteessa, vaan meiltä löytyy sinulle vaihtoehtoja jo työelämäsi alkutaipaleelle. Tarjoamme vuosittain useita työharjoittelupaikkoja opiskelijoille sekä oppisopimuskoulutusta ruokapalveluista ja puhtauspalvelualasta kiinnostuneille tulevaisuuden ammattilaisille.

Lisäksi meillä on erilaisia mahdollisuuksia myös korkeakouluopiskelijoille harjoittelun tai opinnäytetyön suorittamiseen – esimerkiksi HR:n, vastuullisuuden tai tuotannon suunnittelun ja ohjauksen parissa.

Haussa oma polku, jolla kasvaa ammattilaisena ja lisätä osaamista?

Lue alta lisää erilaisista mahdollisuuksista ja tule tekemään meille vaikuttavia töitä!

Työharjoittelu

Tarjoamme ensisijaisesti ruoka- ja puhtauspalvelualan opiskelijoille mahdollisuuden tutustua ja kasvaa alan ammattilaisiksi turvallisessa työympäristössä ja hyvässä ohjauksessa. Työharjoittelu edellyttää, että sinulla on opiskelupaikka ja opintoihisi kuuluu koulutussopimusjakso.

Lue lisää työharjoittelusta!
Opiskelijalle

Oppisopimus

Haemme oppimishaluisia ruoka- ja puhtauspalvelualasta kiinnostuneita henkilöitä oppisopimuskoulutukseen. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittyä alan ammattilaiseksi hyvässä ohjauksessa.

Lue lisää oppisopimuskoulutuksesta!
Ruokapalveluvastaava, lähihoitaja, ja sairaanhoitaja.

Kesätyöt ja -sijaisuudet

Tarjoamme kesätyöpaikkoja 15-17-vuotiaille nuorille sekä jo hieman kokemusta kartuttaneille vuosilomansijaisille. Kesätyöhaut alkavat tammi-helmikuussa, muista tarkkailla avautuvia paikkojamme! Olemme mukana tarjoamassa vastuullisia kesätöitä Vastuullinen kesäduuni -kampanjassa ja sitoudumme työantajana noudattamaan kaikkia sen periaatteita.

Lue lisää kesätöistämme!
Kolme työntekijää tietokoneen äärellä.

Opiskelijat

Olisitko kiinnostunut suorittamaan meillä korkeakouluopintoihisi liittyvän harjoittelun tai opinnäytetyön?

Meillä ei tällä hetkellä ole hakua avoinna – mutta ei hätää! Laita meille viestiä yhteydenottolomakkeen kautta, niin pohditaan yhdessä, voisiko meiltä löytyä sinulle sopiva harjoittelupaikka tai opinnäytetyön aihe.

Ota meihin yhteyttä!

kuvat: Maija Astikainen & Marek Sabogal / Helsinki Partners

Oletko jo valmistunut?

Mikäli sinulla on jo tutkinto suoritettuna tai riittävästi soveltuvaa työkokemusta voit hakea meille suoraan töihin. Kurkkaa avoimet työpaikat ja lähetä hakemus!


Kuulostaako sinun työpaikaltasi? katso avoimet työpaikat

#PalvelukeskusHelsinki #ParastaYhdessä #StadillaDuunissa