Opiskelijalle

Hei tulevaisuuden osaaja – urapolku meillä voi alkaa monella tapaa!

Haussa oma polku, jolla kasvaa ylös ja sivulle? Kaupungin merkittävin työ löytyy ihan läheltä – Helsingiltä.

Urapolkusi ei tarvitse alkaa vasta työsuhteessa, vaan meiltä löytyy sinulle vaihtoehtoja jo työelämäsi alkutaipaleelle. Tarjoamme vuosittain useita työharjoittelupaikkoja opiskelijoille sekä oppisopimuskoulutusta ruokapalveluista kiinnostuneille tulevaisuuden ammattilaisille.

Lisäksi meillä on erilaisia mahdollisuuksia myös korkeakouluopiskelijoille harjoittelun tai opinnäytetyön suorittamiseen – esimerkiksi HR:n, vastuullisuuden tai tuotannon suunnittelun ja ja ohjauksen parissa.

Lue alta lisää erilaisista mahdollisuuksista ja tule tekemään meille vaikuttavia töitä!

Oppisopimus

Haemme oppimishaluisia ja keittiöalasta kiinnostuneita henkilöitä ruokapalvelutyöntekijän oppisopimuskoulutukseen.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittyä alan ammattilaiseksi hyvässä ohjauksessa.

Työharjoittelu

Tarjoamme ensisijaisesti ruokapalvelualan opiskelijoille mahdollisuuden tutustua ja kasvaa alan ammattilaisiksi turvallisessa työympäristössä ja hyvässä ohjauksessa.

Työharjoittelu edellyttää, että sinulla on opiskelupaikka ja opintoihisi kuuluu koulutussopimusjakso (ent. työssäoppiminen).

Opiskelijat

Olisitko kiinnostunut suorittamaan meillä korkeakouluopintoihisi liittyvän harjoittelun tai opinnäytetyön?

Meillä ei tällä hetkellä ole hakua avoinna – mutta ei hätää! Laita meille viestiä yhteydenottolomakkeemme kanssa niin pohditaan yhdessä, voisiko meiltä löytyä sinulle sopiva harjoittelupaikka tai opinnäytetyön aihe!

Kesätyöt ja -sijaisuudet

Tarjoamme kesätyöpaikkoja 15-17-vuotiaille nuorille kesätyöntekijöille sekä jo hieman kokemusta kartuttaneille vuosilomansijaisille. Kesätyöhaut alkavat tavallisimmin tammikuussa, joten muistathan tarkkailla sivujamme alkuvuodesta!

Olemme mukana vuosittain järjestettävässä vastuullinen kesäduuni -kampanjassa ja sitoudumme noudattamaan kaikissa kesätöissämme kampanjan periaatteita.

Vai oletko jo valmistunut?

Mikäli sinulla on jo tutkinto taskussa tai riittävästi soveltuvaa työkokemusta, voit hakea meille suoraan töihin! Tehtäväkohtaiset vaatimukset löydät aina työpaikkailmoituksesta.

#Palvelukeskushelsinki #parastayhdessä #stadilladuunissa