Työharjoittelu

Työharjoittelu Palvelukeskus Helsingillä

Tarjoamme ensisijaisesti ruokapalvelualan opiskelijoille mahdollisuuden tutustua ja kasvaa alan ammattilaisiksi turvallisessa työympäristössä ja hyvässä ohjauksessa. Työharjoittelu edellyttää, että sinulla on opiskelupaikka ja opintoihisi kuuluu koulutussopimusjakso (ent. työssäoppiminen).

Työharjoittelupaikkoina meillä on tarjolla useita erilaisia kohteita aina pienemmistä kuumennuskeittiöistä isompiin valmistuskeittiöihin ja suurkeittiöihin sekä ruokatuotantolaitokseen saakka. Toimimme kouluissa, päiväkodeissa, sairaaloissa, palvelutaloissa ja seniorikeskuksissa sekä niissä olevissa lounasravintoloissa. Mahdollista on myös harjoitella päiväkodissa ylläpitosiivousta.

Hakeminen

Haku työharjoitteluun on nyt avoinna, ja harjoittelu voi alkaa joustavasti vuoden aikana. Jätä työharjoitteluhakemuksesi hyvissä ajoin etukäteen ja varmistat, että hakemuksesi huomioidaan Helsingin siisteimmässä työpaikassa. Ehkäpä löydät samalla tulevaisuuden työpaikkasi!

Kuvassa keskustelee kaksi Palvelukeskuksen työntekijää.

Hae meille työharjoitteluun!

Jätä hakemus

Vai oletko jo valmistunut?

Meiltä löytyy aina tehtäviä uusille osaajille! Katso, mihin tehtäviin etsimme tällä hetkellä tulevaisuuden työkavereita.