Harjoitteluhaku on nyt auki, ruoka- ja puhtauspalvelualan opiskelija, tule meille harjoitteluun!

Hakulomake

Työharjoittelu

Tervetuloa tekemään merkityksellistä työtä helsinkiläisille!

Kiinnostaako työharjoittelu?

Työharjoittelupaikkoina meillä on tarjolla useita erilaisia kohteita aina pienemmistä kuumennuskeittiöistä isompiin valmistuskeittiöihin ja suurkeittiöihin sekä ruokatuotantolaitokseen saakka. Toimimme kouluissa, päiväkodeissa, sairaaloissa, palvelutaloissa ja seniorikeskuksissa sekä niissä olevissa lounasravintoloissa. Meillä on mahdollista harjoitella myös ylläpitosiivousta päiväkodissa.

Onko sinulla alkamassa koulutussopimusjakso ja etsit työharjoittelupaikkaa?

Lue alta lisää erilaisista mahdollisuuksista ja tule tekemään meille vaikuttavia töitä!

Meille harjoitteluun!

Tarjoamme ensisijaisesti ruoka- ja puhtauspalvelualan opiskelijoille mahdollisuuden tutustua ja kasvaa alan ammattilaisiksi turvallisessa työympäristössä ja hyvässä ohjauksessa. Sovit meille työharjoitteluun, jos sinulla on opiskelupaikka ruoka- tai puhtauspalvelualalla ja opintoihisi kuuluu koulutussopimusjakso.

Pidämme huipputyypeistä kiinni

Meillä on mahdollisesti tarjota töitä myös työharjoittelusi jälkeen esimerkiksi kesäksi tai vakituiseksi. Myös oppisopimus voi olla mahdollista järjestää.

Kuvat: Maija Astikainen & Jussi Hellsten

Hakeminen

Haku työharjoitteluun on nyt auki ja harjoittelu voi alkaa joustavasti sopimuksen mukaan. Jätä työharjoitteluhakemuksesi hyvissä ajoin ennen harjoittelun alkamista ja näin varmistat, että hakemuksesi tulee huomioiduksi. Ehkäpä löydät samalla tulevaisuuden työpaikkasi meiltä!

Oletko jo valmistunut?

Mikäli sinulla on jo tutkinto suoritettuna tai riittävästi soveltuvaa työkokemusta voit hakea meille suoraan töihin. Kurkkaa Avoimet työpaikat ja lähetä hakemuksesi!


Kuulostaako sinun työpaikaltasi? Katso avoimet työpaikat

#Palvelukeskushelsinki #parastayhdessä #stadilladuunissa