Haku oppisopimuskoulutukseen ja harjoittelupaikkoihin käynnistyy jälleen elokuussa 2024! Voit sillä välin tutustua oppisopimuskoulutus -sivustoomme ja avoimiin työpaikkoihimme.

Lue lisää oppisopimuskoulutuksesta.

Olemme mukana sairaanhoitajapäivillä 21.-22.9. 2023 Helsingin Messukeskuksessa!

Löydät meidät pisteeltä 2c48

Kartta Palvelukeskuksen sijainnista sairaanhoitajapäivillä
Tule tutustumaan työhömme etähoidossa, turvapuhelinpalvelussa ja liikkuva hoitaja -palvelussa!

Olemme paikalla torstaina 21.9. klo 9-16.30 ja perjantaina 22.9. klo 8.30-15.30.

Pisteellämme pääset juttelemaan hoitoalan ammattilaistemme kanssa ja tutustumaan työssä käyttämäämme terveysteknologiaan. Tervetuloa!

Minkälaista meillä on olla töissä?

Työllämme on vaikutus todella monen helsinkiläisen elämään; senioreihin ja heidän omaisiinsa. Olemme etähoidossa maailman edelläkävijöitä ja teemme ihan oikeasti merkityksellistä ja vaikuttavaa työtä. Sen muistaminen ja muistuttaminen muille auttaa jaksamaan silloinkin, kun on kiire.

Viveka, hoivapalveluiden tiimiesihenkilö

Minulle on tärkeää, että ikäihmiset voivat asua turvallisesti omassa kodissaan ja asiakkaat saavat oikean avun kohtuuajassa. Työtehtävien vaihtelu tuo arkeeni monipuolisuutta. Meillä on myös harvinaisen hyvä työyhteisö, jossa olemme yhtä suurta perhettä ja tiimityö toimii. Kollegoilta voi aina pyytää apua ja esihenkilöt ovat helposti lähestyttäviä.

Teija-Liisi, sairaanhoitaja, turvapuhelin ja liikkuva hoitaja -palvelu

Työn parhaita puolia on se, että työpäivät eivät ole koskaan samanlaisia. On rauhallista ja välillä pitää kiirettä. Henkilökohtaisesti pidän myös vastuusta, mitä saan turvapuhelinpalvelun vuorovastaavana, ja siitä, että partioon pääsee välillä pitämään yllä kädentaitoja. Asiakkaat ja omaiset ovat usein kiitollisia avusta. Hyvin tehty työ huomioidaan myös työpaikalla kiitoksin ja joskus myös palkitsemisin

Riikka, sairaanhoitaja, turvapuhelin- ja liikkuva hoitaja -palvelu

Tutustu hoivapalveluihimme

ja tule työkaveriksemme tekemään kaupungin vaikuttavimpia töitä!