Haku oppisopimuskoulutukseen ja harjoittelupaikkoihin käynnistyy jälleen elokuussa 2024! Voit sillä välin tutustua oppisopimuskoulutus -sivustoomme ja avoimiin työpaikkoihimme.

Lue lisää oppisopimuskoulutuksesta.

Me olemme Palvelukeskus Helsinki

Palvelukeskus Helsinki

Tuotamme ja kehitämme Helsingille monipuolisia ruoka-, siivous-, puhelin- ja hyvinvointipalveluja sekä teknisiä ratkaisuja kotona asumiseen. Olemme Helsingin kaupungin liikelaitos ja osa Helsingin kaupunkia. Meillä työskentelee noin 1600 ammattilaista noin 500 kohteessa ympäri Helsinkiä.

Millaista meillä on olla töissä?

Tutustu Teemun, Vivekan sekä usean muun uratarinaan täältä!

Kuvassa Teemu, asiantuntija, ruoka- ja puhtauspalvelut
Teemu, asiantuntija, ruoka- ja puhtauspalvelut

”Haluan osaltani kumota käsityksiä siitä, että kouluruoka olisi vanhanaikaista, tylsää ja ankeaa. On hienoa, että Palvelukeskus Helsinki panostaa tuotekehitykseen ja reseptiikan suunnitteluun käytetään aikaa. Minulle henkilökohtaisesti on tosi tärkeää, että kouluruoka on mietittyä ja huolellisesti suunniteltua”

Kuvassa Viveka, tiimiesihenkilö, hoivapalvelut
Viveka, tiimiesihenkilö, hoivapalvelut

”Työllämme on vaikutus todella monen helsinkiläisen elämään; senioreihin ja heidän omaisiinsa. Olemme etähoidossa maailman edelläkävijöitä ja teemme ihan oikeasti merkityksellistä ja vaikuttavaa työtä. Sen muistaminen ja muistuttaminen muille auttaa jaksamaan silloinkin, kun on kiire.”

Tarjoamme monenlaisia etuja

Helsingin liikelaitoksena tarjoamme työntekijöillemme kaupungin kattavat henkilöstöedut.

Niihin lukeutuvat muun muassa päivittäinen edullinen lounasmahdollisuus, edut kaupungin liikuntapaikkoihin, taukojumpat, KVTESin mukaiset lomat, työsuhdematkalippuetu sekä kilpailukykyiset palkitsemiskäytännöt.

Huolehdimme osaamisestasi

Perehdytämme ja koulutamme sinua ja tuemme onnistumistasi omanlaisellasi urapolulla – meillä voit kasvaa myös eteen ja sivulle.

Henkilöstön osaamisen kehittämisestä huolehdimme järjestämällä erilaisia tapahtumia ja koulutuksia, tehtävästä riippuen.

Näin toimimme – arvot ja arvolupauksemme

Toimintaamme ohjaa neljä arvoa, yhdessä, luotettavasti, luovasti ja vastuullisesti, jotka pohjautuvat Helsingin kaupungin eettisiin periaatteisiin. Ne kiteytyvät Parasta yhdessä -arvolupaukseksemme, joka ohjaa toimintaamme paitsi sisäisesti, myös yhdessä asiakkaiden ja sidosryhmien kanssa.

Pidämme huolta omistamme

Haluamme, että viihdyt meillä. Vastuullisena ja vakaana työnantajana pidämme huolta työntekijöistämme, heidän työturvallisuudestaan ja jokaisen yhdenvertaisesta kohtelusta.

Suurin osa työsuhteistamme on vakituisia ja kokoaikaisia, mutta tarjoamme mahdollisuuksia myös muunlaisiin työsuhteisiin. Huomaamme hyvät työsuoritukset ja palkitsemme niistä mieluusti!

Tiesitkö, että…

Teemme vaikuttavaa työtä joka päivä ja olemme mukana kaupunkilaisten arjessa monella tapaa. Tarjoamme maistuvia ja ravitsevia ruokailuelämyksiä – mahdollistamme yli 100 000 ruokailuhetken toteutumisen päivittäin ja meillä on ilo olla mukana osana lasten ja nuorten ravitsemuskasvatusta. Olemme mukana luomassa asiakkaillemme mahdollisuuksia asua kotona pidempään, helpotamme sujuvaa liikkumista sekä neuvomme kaupunkilaisia vastaamalla Helsingin puhelinvaihteesta. Olemme yhtä kuin osaava ja pidetty, ammattitaitoinen henkilöstömme.


Kuulostaako sinun työpaikaltasi? katso avoimet työpaikat

#Palvelukeskushelsinki #parastayhdessä #stadilladuunissa