Me työnantajana

Me olemme Palvelukeskus Helsinki

Tuotamme ja kehitämme Helsingille monipuolisia ruoka-, siivous-, puhelin- ja hyvinvointipalveluja sekä teknisiä ratkaisuja kotona asumiseen. Olemme Helsingin kaupungin liikelaitos ja osa Helsingin kaupunkia. Meillä työskentelee 1600 ammattilaista noin 500 kohteessa ympäri Helsinkiä.

Tiesitkö, että..

Teemme vaikuttavaa työtä joka päivä ja olemme mukana kaupunkilaisten arjessa monella tapaa. Tarjoamme maistuvia ja ravitsevia ruokailuelämyksiä – mahdollistamme yli 100 000 ruokailuhetken toteutumisen päivittäin ja meillä on ilo olla mukana osana lasten ja nuorten ravitsemuskasvatusta. Olemme mukana luomassa asiakkaillemme mahdollisuuksia asua kotona pidempään, helpotamme sujuvaa liikkumista sekä neuvomme kaupunkilaisia vastaamalla Helsingin puhelinvaihteesta. Olemme yhtä kuin osaava ja pidetty, ammattitaitoinen henkilöstömme.

Millaista meillä on olla töissä?

Tutustu uratarinoihimme!

Kuvassa Teemu, asiantuntija, ruoka- ja puhtauspalvelut
Teemu, asiantuntija, ruoka- ja puhtauspalvelut
Kuvassa Viveka, tiimiesihenkilö, hoivapalvelut
Viveka, tiimiesihenkilö, hoivapalvelut

Elämään sopiva työpaikka

Huolehdimme osaamisestasi

Perehdytämme ja koulutamme sinua ja tuemme onnistumistasi omanlaisellasi urapolulla – meillä voit kasvaa myös eteen ja sivulle.

Henkilöstön osaamisen kehittämisestä huolehdimme järjestämällä erilaisia tapahtumia ja koulutuksia, tehtävästä riippuen.

Tarjoamme monenlaisia etuja

Helsingin liikelaitoksena tarjoamme työntekijöillemme kaupungin kattavat henkilöstöedut.

Niihin lukeutuvat muun muassa päivittäinen edullinen lounasmahdollisuus, edut kaupungin liikuntapaikkoihin, taukojumpat, KVTESin mukaiset lomat, työsuhdematkalippuetu sekä kilpailukykyiset palkitsemiskäytännöt.

Näin toimimme – arvot ja arvolupauksemme

Toimintaamme ohjaa neljä arvoa, yhdessä, luotettavasti, luovasti ja vastuullisesti, jotka pohjautuvat Helsingin kaupungin eettisiin periaatteisiin. Ne kiteytyvät Parasta yhdessä -arvolupaukseksemme, joka ohjaa toimintaamme paitsi sisäisesti, myös yhdessä asiakkaiden ja sidosryhmien kanssa.

Pidämme huolta omistamme

Haluamme, että viihdyt meillä. Vastuullisena ja vakaana työnantajana pidämme huolta työntekijöistämme, heidän työturvallisuudestaan ja jokaisen yhdenvertaisesta kohtelusta.

Suurin osa työsuhteistamme on vakituisia ja kokoaikaisia, mutta tarjoamme mahdollisuuksia myös muunlaisiin työsuhteisiin. Huomaamme hyvät työsuoritukset ja palkitsemme niistä mieluusti!


Kuulostaako sinun työpaikaltasi?

#Palvelukeskushelsinki #parastayhdessä #stadilladuunissa