"Oppiminen ei ollutkaan niin vaikeaa kuin kuvittelin. En ollut yksin – sain tukea esihenkilöltä ja palveluohjaajalta. Suosittelen lämpimästi kehittämään omaa osaamista, jos mieli tekee!"
Palvelutyöntekijämme Leena kiinnostui palveluvastaavan tehtävästä ja tarttui rohkeasti mahdollisuuteen. Käytännön työn ohella hän kehitti osaamistaan verkkokursseilla ja pian alkaakin uusi rooli tutussa päiväkodissa.🙌🏼.
Uuden oppiminen ja kehittyminen tukevat ammatillista kasvua ja pitävät motivaation yllä. Oppimisen tapoja on monia ja jokaiselle löytyy oma polku🤗.
Pääsiäinen on tuonut tänäkin vuonna keväistä tunnelmaa ravintoloihimme ja keittiöihimme hyvän ruoan, kauniiden somistusten ja yhdessäolon merkeissä💛. Näiden kuvien myötä toivotamme teille kaikille iloista, värikästä ja herkullista pääsiäistä! 🌷🐣✨
💧 Puhtauspalveluissamme on apuna yhdistelmäkoneita, jotka helpottavat arkea ja parantavat siivouksen laatua ja tehokkuutta. Koneet vähentävät fyysistä kuormitusta, pölyaltistusta ja säästävät myös aikaa.
Tässä muutamia hyötyjä yhdistelmäkoneista puhdistuksessa: 🔹 Parempi työhyvinvointi ja vähemmän selälle, käsille, hartioille raskaita liikkeitä, kuten käsin tehtävää moppausta. 🔹 Lika poistuu tehokkaammin ja lattiat pysyvät puhtaampina, minkä vuoksi perussiivouksen tarve voi vähentyä. 🔹 Puhdistukseen tarvitaan vähemmän vettä ja kemikaaleja.
Viikonloppusiivous voisi sujua vähän jouhevammin kotonakin tällaisella apurilla, vai mitä 😉?
Sairaalan keittiössä dieettikokilla on iso vastuu – jokainen annos on valmistettava huolellisesti erityisruokavaliot huomioiden🍝.
Suursuon sairaalan dieettikokkimme Rupinder Singh työkavereineen valmistaa päivittäin neljä ateriaa lähes 400 potilaalle. Kiireisimpinä hetkinä hänen työpöydällään on jopa 30 erityisannosta yhdellä aterialla!
Tässä työssä on oltava erityisen tarkkana – reseptejä on noudatettava pilkulleen. Työn parhaita puolia ovat hyvät työkaverit ja toimiva systeemi. ”Emme ole yksin, se on paras juttu.” 💙
Kysyimme oppilailta heidän lempiruokiaan asiakaskyselyssä ja suosikiksi nousi tänäkin vuonna yksi ruoka ylitse muiden – kalapuikot. Tänä vuonna tarjoamme siis toiveruokaviikolla pelkästään kalapuikkoja – mukana myös paljon toivottu sushi 🍣😋!
📆 Tässä toiveruokaviikon ruokalista kokonaisuudessaan:
Tervetuloa kuulolle! Vielä ehtii ilmoittautua 😊Tervetuloa kuuntelemaan, inspiroitumaan ja keskustelemaan julkisen sektorin vastuullisuustoimenpiteistä ma 14.4.2025 (klo 13-15) järjestettävään verkkotilaisuuteen!
Tilaisuuden puhujina ovat Elina Tarkkonen Palvelukeskus Helsingistä sekä Toni Liukkonen Rajala Artesan Oy:stä Keski-Suomesta.
Tilaisuus on maksuton ja se on tarkoitettu erityisesti julkisen sektorin ruoka-alan ammattilaisille niin ruokapalveluissa kuin hankinnoissa, mutta myös opetusalan ja kehittäjätahojen toimijoille.
Palvelukeskus Helsingin urasivut käyttää evästeitä
Tämä sivusto käyttää välttämättömiä evästeitä sivun perustoimintojen ja suorituskyvyn varmistamiseksi. Lisäksi käytämme kohdennusevästeitä käyttäjäkokemuksen parantamiseksi, analytiikkaan ja yksilöidyn sisällön näyttämiseen.
"Oppiminen ei ollutkaan niin vaikeaa kuin kuvittelin. En ollut yksin – sain tukea esihenkilöltä ja palveluohjaajalta. Suosittelen lämpimästi kehittämään omaa osaamista, jos mieli tekee!"
Palvelutyöntekijämme Leena kiinnostui palveluvastaavan tehtävästä ja tarttui rohkeasti mahdollisuuteen. Käytännön työn ohella hän kehitti osaamistaan verkkokursseilla ja pian alkaakin uusi rooli tutussa päiväkodissa.🙌🏼.
Uuden oppiminen ja kehittyminen tukevat ammatillista kasvua ja pitävät motivaation yllä. Oppimisen tapoja on monia ja jokaiselle löytyy oma polku🤗.
Kuva: Juho Kuva
#TyössäKehittyminen #Oppiminen #urakehitys … See MoreSee Less
0 CommentsComment on Facebook
Pääsiäinen on tuonut tänäkin vuonna keväistä tunnelmaa ravintoloihimme ja keittiöihimme hyvän ruoan, kauniiden somistusten ja yhdessäolon merkeissä💛. Näiden kuvien myötä toivotamme teille kaikille iloista, värikästä ja herkullista pääsiäistä! 🌷🐣✨
#pääsiäinen #päiväkotienruokapalvelut #koulusafkaahelsingissä #kevät #somistus … See MoreSee Less
0 CommentsComment on Facebook
💧 Puhtauspalveluissamme on apuna yhdistelmäkoneita, jotka helpottavat arkea ja parantavat siivouksen laatua ja tehokkuutta. Koneet vähentävät fyysistä kuormitusta, pölyaltistusta ja säästävät myös aikaa.
Tässä muutamia hyötyjä yhdistelmäkoneista puhdistuksessa:
🔹 Parempi työhyvinvointi ja vähemmän selälle, käsille, hartioille raskaita liikkeitä, kuten käsin tehtävää moppausta.
🔹 Lika poistuu tehokkaammin ja lattiat pysyvät puhtaampina, minkä vuoksi perussiivouksen tarve voi vähentyä.
🔹 Puhdistukseen tarvitaan vähemmän vettä ja kemikaaleja.
Viikonloppusiivous voisi sujua vähän jouhevammin kotonakin tällaisella apurilla, vai mitä 😉?
#puhtauspalvelut #työhyvinvointi #yhdistelmäkoneet #siivousala #tehokkuus #ergonomia … See MoreSee Less
0 CommentsComment on Facebook
Sairaalan keittiössä dieettikokilla on iso vastuu – jokainen annos on valmistettava huolellisesti erityisruokavaliot huomioiden🍝.
Suursuon sairaalan dieettikokkimme Rupinder Singh työkavereineen valmistaa päivittäin neljä ateriaa lähes 400 potilaalle. Kiireisimpinä hetkinä hänen työpöydällään on jopa 30 erityisannosta yhdellä aterialla!
Tässä työssä on oltava erityisen tarkkana – reseptejä on noudatettava pilkulleen. Työn parhaita puolia ovat hyvät työkaverit ja toimiva systeemi. ”Emme ole yksin, se on paras juttu.” 💙
#sairaalakeittiö #dieettikokki #parastayhdessä … See MoreSee Less
Millaista on työ sairaalan keittiössä? Seurasimme kokin työpäivää
avecmedia.fi
Seurasimme työpäivää Helsingin Suursuon sairaalassa, jossa dieettikokki vastaa erityisruokavalioita noudattavien potilaiden aterioista.0 CommentsComment on Facebook
Kysyimme oppilailta heidän lempiruokiaan asiakaskyselyssä ja suosikiksi nousi tänäkin vuonna yksi ruoka ylitse muiden – kalapuikot. Tänä vuonna tarjoamme siis toiveruokaviikolla pelkästään kalapuikkoja – mukana myös paljon toivottu sushi 🍣😋!
📆 Tässä toiveruokaviikon ruokalista kokonaisuudessaan:
🔹 Maanantai: Klassiset kalapuikot perunamuusilla ja tartarkastikkeella 🥘
🔹 Tiistai: Kalapuikkoburgeri ja paahdetut juureskuutiot 🍔
🔹 Keskiviikko: Kalapuikkosushi 🍣
🔹 Torstai: Chiliset kalapuikkotortillat 🔥
🔹 Perjantai: Kalapuikkopizza! 🍕
Ja mikä parasta, viikon kruunaa kinuskinen kalapuikkoherkku 🍨! Unelmien toiveruokaviikkoa odotellessa hyvää aprillipäivää kaikille! 🤗🎉
#aprillia #syösilliä … See MoreSee Less
7 CommentsComment on Facebook
Unohtui se karkkibuffa
Me huijattiin kanssa lapsia että keittiöntätit on lakossa🙈
Kinuskinen kalapuikkoherkku varmaan tosi hyvää.🤤😃
View more comments
Tervetuloa kuulolle! Vielä ehtii ilmoittautua 😊Tervetuloa kuuntelemaan, inspiroitumaan ja keskustelemaan julkisen sektorin vastuullisuustoimenpiteistä ma 14.4.2025 (klo 13-15) järjestettävään verkkotilaisuuteen!
Tilaisuuden puhujina ovat Elina Tarkkonen Palvelukeskus Helsingistä sekä Toni Liukkonen Rajala Artesan Oy:stä Keski-Suomesta.
Tilaisuus on maksuton ja se on tarkoitettu erityisesti julkisen sektorin ruoka-alan ammattilaisille niin ruokapalveluissa kuin hankinnoissa, mutta myös opetusalan ja kehittäjätahojen toimijoille.
Ilmoittautuminen viimeistään 10.4.2025 mennessä: elomake.helsinki.fi/lomakkeet/133796/lomakkeet.html
Tilaisuuden järjestää: Kestävä ja vastuullinen Ruokaprovinssi -hanke. … See MoreSee Less
0 CommentsComment on Facebook