Harjoitteluhaku on nyt auki, ruoka- ja puhtauspalvelualan opiskelija, tule meille harjoitteluun!

Hakulomake

Nuorten 16-17-vuotiaiden kesätyöt

Kolme kaverusta Haagan Rodopuistossa.

Hei 16-17-vuotias nuori! Etsitkö kesätöitä, joilla kerryttää työkokemusta ja omaa rahaa? Kiinnostaako keittiöala? Haluaisitko tietää, millaista on olla mukana yli 100 000 ruokailuhetken toteuttamisessa? Entä miten ruokatuotantolaitoksessa valmistetaan päivittäin aterioita kymmenille tuhansille helsinkiläisille?

Tarjoamme ruokapalveluissamme tänäkin vuonna useita kesätyömahdollisuuksia 16-17-vuotiaille nuorille. Kesätyössä pääset kurkistamaan ruokapalveluidemme arkeen – siihen, miltä näyttää tuottaa Suomen suurinta joukkoruokailua sekä kokeilemaan monipuolisesti erilaisia ruokapalvelutehtäviä aina ruoan esivalmistelusta astiahuoltoon ja muihin avustaviin, mutta silti tärkeisiin keittiön- ja ruokasalin työtehtäviin. Lisäksi haemme viestinnän kesätyöntekijää avustamaan meitä viestinnän ja HR:n tehtävissä.

Työsuhteet ovat kestoltaan noin kuukauden mittaisia. Kokopäivätyössä kesätyöntekijän palkka on 1100 e/kk. Osa-aikatyössä tai työsuhteen kestäessä alle kuukauden, alenee palkka vastaavasti suhteessa työaikaan. Kesätyöstä tehdään aina kirjallinen työsopimus.

Voit hakea kesätöihin, jos:

  • olet suorittanut peruskoulun kesätyön alkaessa
  • olet syntynyt 1.6.2005 jälkeen
  • olet 16-17-vuotias
  • tai 15-vuotias ja täytät 16 vuotta vuoden 2023 aikana

Viihdyt meillä, jos:

  • Olet alan opiskelija tai
  • kiinnostunut keittiöalasta
  • haluat oppia lisää palvelualasta
  • olet reipas tulevaisuuden työntekijä

Hakeminen

Hakuaika on käynnissä 6. – 27.2.2023 klo 16 asti.

Toivomme kaikki hakemukset rekrytointijärjestelmämme kautta, joten haethan kesätyöpaikkaa työpaikkailmoituksen hae paikkaa -painikkeen kautta.

Haku toteutetaan anonyymina rekrytointina ja alkuhaastattelu videohaastatteluna. Mahdollinen kutsu videohaastatteluun tulee sähköpostitse, joten muistathan tarkkailla sähköpostiasi ja tarvittaessa tarkistaa myös roskapostikansion. Valinnat kesätöihin tehdään huhtikuun aikana.

Mikä ihmeen anonyymi rekrytointi?

Anonyymi rekrytointi tarkoittaa sitä, että työhakemuksesta piilotetaan näkyvistä kaikki henkilöön viittaava tieto kuten hakijan nimi, sukupuoli tai äidinkieli. Teemme valinnat videohaastatteluun kutsuttavista hakemuksessa ilmoitettujen osaamisen, motivaation, koulutuksen ja työkokemuksen perusteella. Anonyymin rekrytoinnin tavoitteena on antaa kaikille hakijoille tasa-arvoinen ja yhdenvertainen mahdollisuus päästä haastatteluun ilman, että siihen vaikuttaa mikään työn kannalta epäoleellinen asia.

Vastuullinen kesäduuni -logo

Olemme mukana tarjoamassa vastuullisia kesätöitä Vastuullinen kesäduuni -kampanjassa ja sitoudumme työantajana noudattamaan kaikkia sen periaatteita.

Palvelukeskus somessa

#PalvelukeskusHelsinki #ParastaYhdessa #KoulusafkaaHelsingissä #StadillaDuunissa