Harjoitteluhaku on nyt auki, ruoka- ja puhtauspalvelualan opiskelija, tule meille harjoitteluun!

Hakulomake

Palvelukeskus Helsinki som arbetsgivare

Vi är Palvelukeskus Helsinki

Vi producerar och utvecklar för Helsingfors mångsidiga måltids-, städnings, telefon- och välbefinnandeservice samt tekniska lösningar för hemmaboende. Hos oss arbetar 1 600 yrkesverksamma vid cirka 500 objekt runt om i Helsingfors. Vi är Helsingfors stads affärsverk och en del av Helsingfors stad.

Opiskelijalle

Visste du..

Vi gör effektivt arbete varje dag och deltar i stadsbornas vardag på många sätt. Vi erbjuder smak- och näringsrika måltidsupplevelser – vi möjliggör dagligen genomförandet av drygt 100 000 måltidsstunder och till vår glädje får vi vara en del av näringslära för barn och unga. Vi deltar i skapande av möjligheter för våra klienter till att bo längre i hemmet, underlättar smidig rörlighet samt råder stadsborna genom att svara för Helsingfors telefonväxel. Vi är vår kompetenta och omtyckta, yrkeskunniga personal.

Hur är det att jobba hos oss? Läs mer om våra karriärberättelser!

Teemu, expert, måltids- och renlighetstjänsterna
Teemu, expert, måltids- och renlighetstjänsterna
Viveka, teamförman, tjänsterna inom vård och omsorg
Viveka, teamförman, tjänsterna inom vård och omsorg

Arbetsplats som passar livet

Vi tar hand om dina kunskapere

Vi sätter in och utbildar dig och stöder din framgång på din personliga karriärväg – hos oss kan du växa både fram och sidledes.

Vi sköter utvecklingen av personalens kunskaper genom att ordna olika evenemang och utbildningar, oberoende av uppgiften.

Vi erbjuder många förmåner

Som Helsingfors stads affärsverk erbjuder vi våra medarbetare stadens omfattande personalförmåner.

Dessa innehåller bland annat en daglig förmånlig lunchmöjlighet, förmåner till stadens idrottsanläggningar, pausgymnastik, semester enligt AKTA, arbetsreseförmån samt konkurrenskraftig belöningspraxis.

Så här gör vi – värdena och våra värdelöften

Vår verksamhet styrs av fyra värden, tillsammans, tillförlitligt, kreativt och ansvarsfullt som grundar sig på Helsingfors stads etiska principer. De utkristalliserar sig i vårt värdelöfte Det bästa tillsammans som styr vår verksamhet både internt och tillsammans med våra klienter och intressentgrupper.

Vi tar hand om våra egna

Vi vill att du trivs hos oss. Som en ansvarsfull och stabil arbetsgivare tar vi hand om våra medarbetare, deras arbetssäkerhet och att alla behandlas på ett jämlikt sätt.

Största delen av våra anställningar är fasta anställningar och heltidsanställningar men vi erbjuder även möjligheter till andra anställningar. Vi observerar goda arbetsprestationer och belönar dem gärna!


Låter detta som en arbetsplats för dig?

#Palvelukeskushelsinki #parastayhdessä #stadilladuunissa